Ordinacija je prevashodno usmerena na lečenje epilepsija i savetodavni rad sa osobama sa problemom epilepsije. Lečenje glavobolja, terapija bolnih stanja. Takođe se bavimo protokolima za redukciju telesne mase, detoksikacija i dizanje vitalnosti celog organizma, terapija i doziranje suplemenata. Psihoterapisko savetovalište za adolescentnu problematiku i odrasle. Takođe se bavimo i ALTERNATIVNOM MEDICINOM, program koji podrazumeva REKONEKTIVNE TRETMANE i TIME LINE HEALING. Ovo su vrlo efiksne metode za tretiranje skoro svih dijagnoza. Naročito su efikasne kod dugotrajnih depresija, anksioznosti, nesanica, agresivnosti, problema u seksulanom aspektu, protokoli za probleme steriliteta, psihosomatskih bolesti.

Neurološka ordinacija i Holistički centar Anima

Neurološka ordinacija -  Anima

Ordinacija je prevashodno usmerena na lečenje epilepsija i savetodavni rad sa osobama sa problemom epilepsije.

Lečenje glavobolja, terapija bolnih stanja. Takođe se bavimo protokolima za redukciju telesne mase, detoksikacija i dizanje vitalnosti celog organizma, terapija i doziranje suplemenata.

Psihoterapisko savetovalište za adolescentnu problematiku i odrasle.

Alternativni program koji podrazumeva Rekonektivne tretmane i Time line healing su vrlo efiksne metode za tretiranje skoro svih dijagnoza.

Naročito su efikasne kod dugotrajnih depresija, anksioznosti, nesanica, agresivnosti, problema u seksulanom aspektu, protokoli za probleme steriliteta, psihosomatskih bolesti.

 

Valentina Jakovljević - lekar, specijalista dečije i adolescentne neurologije, epileptolog, magistar neuronauka, rekonektivni iscelitelj, time line healing - terapeut


Holistički centar -  Anima

Holističko lečenje podrazumeva multidisciplinarni pristiup lečenju na fizičkom nivou ali i na energetskim nivoima (emocionalno, mentalno i duhovno biće).

Bolest ne može biti izlečena ako se bavimo lečenjem samo fizičkom  aspektom lečenja, energetsko iscelenje nosi ključ za potpuno izlečenje i iscelenje kompletnog bića.

Skoro sve dijagnoze i simptomi se mogu holistički tretirati, prevashodno problemi na psihičkom nivou, kao sto je depresija, anksioznost, agresivnost, nesanica, problemi u seksualnom funkcionisanju, programi u lečenju steriliteta.

Osnovni principi holističkog tretmana podrazumevaju

- svaka osoba se može energetski isceliti,

- pacijent je celovito biće a ne dijagnoza ili simptom,

- proces podrazumeva interakciju pacijenta i terapeuta,

- iscelenje podrazumeva tretiranje primarnog uzroka a ne samo simptoma
 

Anima centar pruža usluge Rekonektivnog iscelenja i Timeline Healing tehnike.

O ovim tehnikama možete razgovarati sa leakrom - terapeutom. Naša dugogodišnja praksa ukazuje na izuzetne rezultate, potrebna je samo istinska želja da stignete do cilja i pomognete sebi.
 

dr Valentina Jakovljević, rekonektivni iscelitelj, time line healing terapeut

Anima centar - Vojvode Putnika 15, 35000 Jagodina


 

HOLISTIČKO ENERGETSKO ISCELJIVANJE


Tehnike Holistickog isceljivanja predstavljaju rad na fizičkom kao i na energetskom nivou čoveka.

Energetski aspekti podrazumevaju naše emocionalno biće, memorisko bice, eterično biće, astralno i uzročno biće. Energetsko uravnoteženje u ova šest niža tela podrazumeva sklad i sa fizičkim segmentom, što čini da se osoba kao takva oseća dobro, integrisano, zadovoljno i moćno.

Bilo koji vid neravnoteže koji se najčešće javlja u sferi emocionalnog segmenta ( kao na primer, depresija,anksioznost, strahovi,nerešeni konflikti u porodici kao i u partnerskim odnosima) narušavaju postojeću ravnotežu, dovode do energetskog nesklada i blokada. U slučaju da ove promene traju duže, dovode do promena na organskom ( fizičkom telu).To je mehanizam nastanka psihosomatskih bolesti. Bolesti štitaste žlezde, glavobolje, uznemirenje srca, hipertenzija, gastritis, nervozna creva, čir na želudcu, problem sa menstrualnim ciklusom, su tipicni primeri.

Prihvatanje svojih emocija je prvi korak u isceljivanje negativnih obrazaca u svom emotivnom telu. Sve emocije podrazumevaju veliku količinu energije koja se kreće kroz telo. Intenzivne emocije podrazumevaju intenzivnu energiju koja struji kroz sve aspekte naseg bića. Važno je da imamo svest o tome da nije dobro osudjivati sebe ili ignorisati svoje emocije ( sistem potiskivanja). Tehnike holističkog isceljivanja pomažu u prirodnom procesu uravnoteženja i otpuštanja negativnih emocija.Ove tehnike se takodje primenju u svim energetskim aspektima našeg tela (mentalno, astralno, eterično, uzročno). To je potpuno prirodni način na koji se čovek vraća u svoju prirodnu elektro magnetnu rešetku, koja daje vitalnost njegovom biću.

Briga o svom fizičkom,energetskom i duhovnom aspektu je imperativ čoveka koji živi u ovom trenutku. Tehnike preventivnog rada na sebi podrazumevaju pre svega sistematičnost u podizanju vitalnosti naseg fizičkog tela kroz pravilno hidriranje, alkalnu-prirodnu ishranu, fizicko vežbanje. Svest o tehnikama za isceljivanje (rekonektivni tretmani, reiki, akupresura...). Spisak tehnika za energetsko isceljivanje je dostupan na internet stranicana, koje daju osnovnu suštinu.

Autorka ovih tekstova posebno navodi vaznost Holističko isceljivanje svih naših aspekata, jer kada telo jednom obavi reprogamiranje (na ćeliskom nivou), za zdavlje i vitalnost tela, ubrzo su vidni i rezultati i na našem fizičkom telu.

Neurološka ordinacija i Holistički centar Anima

Adresa: Vojvode Putnika 15
35000 Jagodina

+381 63/84-40-352

Radno vreme
Ponedeljkom16:00 - 20:00
Utorkom16:00 - 20:00
Sredom16:00 - 20:00
Četvrtkom16:00 - 20:00
Petkom16:00 - 20:00
Subotom10:00 - 15:00
NedeljomNe radimo
PraznikomNe radimo

Pogledajte web sajt