Dušica Marković Žigić pr seksolog, Specijalistička psihijatrijska ordinacija, kao privatna specijalistička psihijatrijska, psihoterapijska i seksološka ordinacija, počinje sa radom nakon dobijanja svih neophodnih dozvola od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije. Ordinaciju je osnovala, i vodi je dr sci. med. Dušica Marković Žigić, specijalista psihijatrije, psihoterapeut, seksolog, član Beogradskog tima za rodnu disforiju i promenu pola i stručni konsultant i naučni saradnik na Medicinskom fakultetu u Beogradu, čija je uža oblast seksologija i žensko zdravlje.

Psihijatrijska ordinacija Dušica

Blizu tri decenije stručnog, naučno-istraživačkog i akademskog rada integrisanog u znanje i iskustvo iz raznih oblasti medicine garancija su kvaliteta usluga koje Vas sada čekaju na novoj adresi, u mirnoj ulici šireg centra grada, zaklonjenoj od očiju slučajnih prolaznika. Uz punu tajnost, poverljivost, sveobuhvatni, a opet jedinstveni pristup svakoj osobi, poštovanje individualnih potreba i odluka o načinu pružanja pomoći, dr Dušica će ponovo sa Vama razrešavati životne krize, dileme, seksualne i probleme roda, lečiti neuroze i ozbiljnija psihijatrijska stanja.

“Uzeti 12 meseci, dobro ih očistiti od gorčine, sebičluka, cepidlačenja i straha. Svaki mesec pažljivo iseckati na 30 ili 31 dan, tako da je zaliha dovoljna za godinu dana.

Svaki dan posebno ispuniti nadevom: od jedne trećine rada, trećine duševne vedrine i trećine humora – uz dodatak tri kašike optimizma, jedne kašike strpljenja, zrnceta ironije i prstohvata takta.

Tu masu preliti obilno ljubavlju.

Gotovo jelo ukrasiti buketićem sitnih pažnji i servirati ga svakog dana, sa obaveznom vedrinom, uz šolju dobrog osvežavajućeg čaja.“,

Mika Antić.

Psihijatrijska ordinacija Dušica

Adresa: Radoja Domanovića 1
11000 Beograd, Zvezdara

+381 11/409-95-79
+381 62/179-53-56

Kontakt E-mail

Radno vreme
Ponedeljkom13:00 - 20:00
Utorkom13:00 - 20:00
Sredom13:00 - 20:00
Četvrtkom13:00 - 20:00
Petkom9:00 - 16:00
SubotomNe radimo
NedeljomNe radimo
PraznikomNe radimo

Pogledajte web sajt