3. Simpozijum Rinološko alergološkog aktiva ORL sekcije Srpskog lekarskog društva 16.03.2018. godine u hotelu Crowne Plaza u Beogradu, u organizaciji Rinološko-alergološkog aktiva Sekcije za otorinolaringologiju Srpskog lekarskog društva, održati 3. Simpozijum Rinološko–alergološkog aktiva ORL sekcije Srpskog lekarskog društva pod nazivom:“Akutni i hronični rinosinuzitis – novi trendovi u dijagnostici i lečenju” Na ovom naučnom i stručnom skupu će učestvovati veliki broj uglednih predavača iz Srbije i inostranstva.

 Simpozijum Rinološko alergološkog aktiva ORL sekcije Srpskog lekarskog društva Beograd
16
Mar
2018
Pet

3. Simpozijum Rinološko alergološkog aktiva ORL sekcije Srpskog lekarskog društva

16.03.2018. godine u hotelu Crowne Plaza u Beogradu, u organizaciji Rinološko-alergološkog aktiva Sekcije za otorinolaringologiju Srpskog lekarskog društva, održati 3. Simpozijum Rinološko–alergološkog aktiva ORL sekcije Srpskog lekarskog društva pod nazivom:

“Akutni i hronični rinosinuzitis – novi trendovi u dijagnostici i lečenju”

Na ovom naučnom i stručnom skupu će učestvovati veliki broj uglednih predavača iz Srbije i inostranstva.

Teme predavanja: savremena dijagnostika akutnog i hroničnog rinosinuzitisa, komplikacije akutnog bakterijskog rinosinuzitisa, značaj alergijskog rinitisa i aerozagađenja u patogenezi hroničnog nepolipoznog i polipoznog rinosinuzitisa, hronični rinosinuzitis i komorbiditeti, primena kortikosteroida, antibiotika, antihistaminika, biljnih lekova i rastvora za ispiranje nosne šupljine u lečenju akutnog i hroničnog rinosinuzitisa, hirurško lečenje hroničnog rinosinuzitisa.

Skup je akreditovan u Zdravstvenom savetu Srbije kao nacionalni simpozijum sa međunarodnim učešćem (A-1-2715/17).

Broj bodova:   Predavači  9    Usmena prezentacija  8    Poster prezentacija  6     Pasivno učešće   5


Podelite sa prijateljima