Beba Bajalski : “ Život bez straha se trenira i razvija! “

Beba Bajalski : “ Život bez straha se trenira i razvija! “

Beba Bajalski je profesionalni pregovarač i edukator efikasne komunikacije i autor knjige “Od sada bez straha”. U Moskvi je završila poznatu pozorišnu akademiju GITIS, kao diplomirana glumica i TV autor i voditelj emisija. Nakon toga stiče sertifikat londonskog PR instituta (IPR), kao i lajf koučing diplomu Blekforda, a kasnije i internacionalnu biznis diplomu Kembridža.


Senior Plus Dom za Stare Barajevo Palilula Vozdovac

Bogat društveni život korisnika doma Senior plus

Sva tri Doma za smeštaj i negu starih lica „Senior Plus “ poseduju Licencu Ministarstva za rad, zapošljavanje boračka i socijalna pitanja. Nadležno Ministarstvo propisuje potrebne standarde koje moraju ispuniti sve Ustanove socijalne zaštite na teritoriji Republike Srbije. Ispunjavanjem ovih uslova, samim postupkom licenciranja i dobijanja Licence osim toga što se staje na put sivoj ekonomiji, omogućava se siguran, bezbedan smeštaj, dostojanstven boravak starih lica u Ustanovama ovog tipa.Jetpeel

Šta je JetPeel tretman?

JetPeel je aparat najnovije generacije koji resava trenutna stanja koze bez skalpela, igle, bola, revolucionarni uredjaj koji ulepsava I leci. JetPeel je system koji koristi specijalno dizajniranu rucicu kako bi kreirala supsonicni dvofazni mlaz sacinjen od mikrokapljica tecnosti seruma I vazduha.Šta je to masna jetra?

Šta je to masna jetra?

Izraz masna jetra se koristi za više bolesti koje pogadjaju jetru a koje se ultrazvučno manifestuju na isti način. Najčeši uzrok je nealkoholni staetohepatitis ili NASH kako samo ime kaže to je stanje koje pogadja osbobe koje ne konzimiraju alkohol a kod kojih postoji nakupljanje masti u jetrinim ćelijama.


Hipotireoza šta je to?

Hipotireoza šta je to?

Hipotireoza je stanje u kome štitaste žlezda ne luči dovoljno hormona potrebnih za normalno funkcionisanje brojih organa i ogranskih sistema u organizmu. Može se javiti u bilo kom životnom dobu, takodje kod oba pola, mada znatno čeće se javlja kod žena. Nelečena hipotireoza dovodi do brojnih veoma ozbiljnih poremećaja kao što su gojaznost, bolovi u zglobovima, sterilitet, bolesti srca.


Kako leči šumska medicina

Kako leči šumska medicina ?!

Tokom evolucije ljudski rod je devedesetdevet posto vremena proživeo u prirodnom okruženju. Danas dve trećine ljudi u razvijenim državama živi u gradskim sredinama i druži se s prirodom ređe nego ikada. Nedovoljan kontakt sa prirodom izaziva niz zdravstvenih smetnji, kojima je američki psiholog Ričard Lov dao neformalan naziv „poremećaj manjka prirode“. Ovaj poremećaj se manifestuje kroz teskobu, depresiju, zavisnost, poremećaj ishrane, slabljenjem čula i nespretnost pri kretanju. Najveće žrtve manjka kontakta sa prirodom su deca. Bez interakcije s prirodnim okruženjem, ona zaostaju u razvoju veština rešavanja problema, kritičkog mišljenja i kreativnosti.