JetPeel je aparat najnovije generacije koji resava trenutna stanja koze bez skalpela, igle, bola, revolucionarni uredjaj koji ulepsava I leci. JetPeel je system koji koristi specijalno dizajniranu rucicu kako bi kreirala supsonicni dvofazni mlaz sacinjen od mikrokapljica tecnosti seruma I vazduha.

Jetpeel
20
Feb
2018
Uto

Šta je JetPeel tretman?


JetPeel  je aparat najnovije generacije koji resava trenutna stanja koze bez skalpela, igle, bola, revolucionarni  uredjaj koji ulepsava I leci. JetPeel je system koji  koristi specijalno dizajniranu rucicu kako bi kreirala supsonicni dvofazni  mlaz sacinjen od mikrokapljica tecnosti – seruma I vazduha.

Kako deluje?

“Mlaz svojim jedinstvenim fizickim osobinama deluje na kozu na nov, prirodan I potpuno drugaciji nacin” Naime, fizicki proces  barofereza na povrsini koze stvara konkavnu povrsinu(udubljenje) pri  cemu se otvaraju mikrokanali  kroz koje se  mikrokapljice  I neke aktivne supstance ili fizioloski rastvor plasiraju duboko  u kozu do dubine od 4,5mm, Cim se mlaz pomeri sa dela tretirane zone na sledeci deo koze, dolazi do zatvaranja mikrokanala u toj regiji, pri cemu  mikrokapljice ostaju zarobljena u kozi.  Napominjem da, pored, dubinske hidratacije, mlaz obezbedjuje I povecanu kolicinu kiseonika u samoj kozi.

Ko moze, koji tipovi koze, da koriste JetPeel  tretman?

JetPeel  tretman mogu da koriste SVI  pa cak I bebe od godinu dana, gde im se pomaze skidanje temenjace. 

Kada su vidljivi prvi rezultati?

Ukoliko se radi samo jedan tretman, njegovi efekti su vidljivi odmah. Ipak , pun efekat  tretmana postize se nakon 48 sati I traje u zavisnosti od stanja koze od 10 do 14 dana. Optimalan rezultat  postize se u period od sest nedelja, kada se radi po jedan tretman nedeljno. 

Da li su sami tretmani bolni I da li imaju posledice u vidu crvenila?

Tretmani nisu bolni, vec  prijatni I imaju efekat krio varijante. Posle tretmana izgledate lepo I koza deluje zdravo I sjajno. Preporuka  je da se ne sminkate posle tretmana, vec sutra dan.
U cemu se ogleda razlika JetPeel tretmana I nekog drugog tretmana za podmladjivanje.
JetPeel sistem je jedini tretman na svetu koji upotrebom osnovnih elemenata , kao sto su vazduh I voda ili fizioloski rastvor ili jedna od aktivnih supstanci , podstice nas prirodni imuni sistem da se regenerise. Poboljsava se protok limfe medjucelijski metabolizam, pigmentacija, protok krvi. Zbog toga su JetPeel tretmani najzdraviji I najsigurniji I jedini koji nemaju  kontraindikacije. Mogu da se koriste za sve tipove koze I to u bilo koje doba godine. “ Nas tretman je pogodan I za letnji period gde se mnogi tretmani ne preporucuju”  Naucna studija  Univerzitetske  klinike za dermatologiju, venerologiju I alergologiju Univerziteta u Lajpcigu potvrdila je da je JetPeel  jedini sistem koji omogucava unosenje aktivne supstance  4,5mm duboko u kozu, uniformno na celu njenu povrsinu.” Posebna potvrda njegove jedinstvene efikasnosti jeste I prestizna nagrada  EUROPEAN HEALTH- SPA,AWARD u kategoriju Best Product Innovation-Technique. 

Kome se preporucuje JetPeel?

Preporuka je za sve tipove koza, uzrast nije bitan  kao ni pol. JetPeel mogu da rade svi.
“Prirodno lepi”

Zorica Milosevic specijalista za Anti Aging
Studio Namaste za negu tela I lepote
Lamartinova 19, stan 1, Vracar, Beograd
http://www.zdravstveniturizam.net/studio-lepote-namaste.html

 

Razgovor vodila  Sanja Ćulibrk
Podelite sa prijateljima