Centar za promociju zdravstva OMNIA MEDICA učestvovao je na prolećnom Festivalu zdravlja, koji je održan 12. i 13 04.2018. godine u Domu Vojske u Beogradu.

CENTAR OMNIA MEDICA NA PROLEĆNOM FESTIVALU ZDRAVLJA
12
Apr
2018
Čet

▪ Centar za promociju zdravstva OMNIA MEDICA učestvovao je na prolećnom Festivalu zdravlja, koji je održan 12. i 13 04.2018. godine u Domu Vojske u Beogradu.

▪ Posetioci festivala su pokazali veliko interesovanje i imali dosta pitanja o mogućnostima i ponudama u oblasti zdravstvenog turizma u našoj zemlji.

▪ Predstavljen je naš portal na kome se mogu pronaći detaljne informacije o medicinskim ustanovama, lekarima, simtomima bolesti, dijagnozama, spa i wellness centrima...

▪ Banjska lečilišta i usluge koje se mogu obaviti u okviru rehabilitacionih centara su bili jedan od najatraktivnijih ponuda.

▪ Zanimljivo je da je među posetiocima festivala bilo dosta građana iz susednih zemalja, koji svoje godišnje odmore provode u našim hotelima, spa i wellness centrima i koji su veoma zadovoljni ponudom u okviru zdravstvenog turizma.

▪ Ostvarili smo odličnu saradnju sa izlagačima na festivalu (farmaceutske kuće, medicinske ustanove, agencije...) koji su izrazili želju da predstave svoje usluge na našem portalu.

▪ U planu je organizovanje radionica iz različitih oblasti, okrugli stolovi, seminari.

▪ Informacije o predstojećim događajima objavljivaćemo na našem portalu.Podelite sa prijateljima