Centar Omnia medica osim unapređenja zdravstva u svim njegovim segmentima kroz promociju zdravih stilova života, poboljšanja kvaliteta života stanovništva, edukacija, i sl. bavi se i unapređenjem kvaliteta života osoba sa hroničnim i drugim teškim hroničnim i neizlečivim bolestima.

Dr Tatjana Jocović u prostorijama Centra Omnia medica održavati grupne i individualne radionice o svom zdravlju
30
Jan
2018
Uto

▪ Centar Omnia medica osim unapređenja zdravstva u svim njegovim segmentima kroz promociju zdravih stilova života, poboljšanja kvaliteta života stanovništva, edukacija, i sl.  bavi se i unapređenjem kvaliteta života osoba sa hroničnim i drugim teškim hroničnim i neizlečivim bolestima.

▪ Dr Tatjana Jocović se više od deset godina  bavi unapređenjem kvaliteta života i lečenjem pacijenata od različitih bolesti, u prvom redu savremenih bolesti u koje ubrajamo 80% internih bolesti, ali i mnogih drugih bolesti populacije, kroz rad u Odboru za zdravstveni menadžment Srpskog lekarskog društva u Beogradu. Kao rezultat toga nastala su brojna istraživanja u oblasti medicine, psihoneuroimunologije, antropo-sociologije itd., koja su propraćena kroz medije duži niz godina, kao i knjige iz navedenih oblasti, od kojih je prva knjiga i u Muzeju srpske medicine.

▪ Kroz svoj rad Dr Tatjana Jocović prati i savremena znanja iz medicine, pristupe lečenju i unapređenje kvaliteta života pacijenata. Osim lekarskog konsultativnog rada pacijent se posmatra kao jedinstvena celina, ličnost sa svim svojim osobenostima. Zbog navedenih inovacija, a na predlog Odbora za zdravstveni menadžment Srpskog lekarskog društva  dobila je i akademsko  zvanje u Srpskoj Razvojnoj Akademiji u Beogradu.  Navedeni način rada proistekao je iz potreba pacijenata praćenih kroz dugogodisnje lekarsko iskustvo.

▪  Lekarski savet dat na ovaj način uključuje i savete u vezi sa ishranom, mentalnom higijenom i svim onim što čini zdrav stil života. Takodje, uključuje i životne savete što je jedinstven pristup u tretmanu pacijenata do sada na ovom podneblju. Životni saveti takodje su prisutni i u novoj knjizi  Dr Tatjane Jocović " Kako biti zdrav i srećan ", studiji o zdravom zivotu i prosperitetu.

 Životni saveti smanjiće nivo stresa, dati vam prave smernice i na taj nacin, doprineti kvalitetu celokupnog psihofizickog zdravlja i života, uopšte. 

▪ Obaveštavamo Vas da će svakog utorka od 18-21h Dr Tatjana Jocović u prostorijama Centra Omnia medica (Koče Popovića 7) održavati grupne i individualne radionice za sve one koji brinu o svom zdravlju, na različite teme.

▪ Radionice su besplatne i podrazumevaju interaktivni pristup i posvećenost svima koji prisustvuju, tako da je broj mesta ograničen.

▪ Možete se prijaviti putem maila: 

savetnik@zdravstveniturizam.net ili na telefon: 060/740-1-204.

 ▪ Dodjite, budete  zdravi i srećni.


Podelite sa prijateljima