Naučite kako da napravite jedinstveni mirisni poklon (krema, ulje, tonik...) za najdraže.

U susret danu zaljubljenih Radionica Prirodne Kozmetike
11
Feb
2018
Ned

▪ Radionice prirodne kozmetike namenjene su svima koji su zainteresovani za prirodnu kozmetiku, bez obzira na predznanje.

▪ Cilj  je podstaći i naučiti polaznike kako da jednostavno, brzo i lako sami izrade svoju kozmetiku, koja se ne može naći u prodavnicama i parfimerijama, jer je potpuno lišena svih štetnih i veštačkih sastojaka.Ova kozmetička "linija" koja nosi lični,kreativni izražaj svakog polaznika  je 100% prirodna i zdrava.


▪ Na radionicama polaznici će naučiti kako da sami izrade pilinge, maske, kreme, tonike, ulja za čišćenje lica, uljne mešavine za negu lica i tela prema tipu kože, emulzije za telo, preparate protiv celulita i strija, aromakozmetičke pripravke za lice i telo, sapune, šampone, paste za zube, dezodoranse....i još mnogo toga.

▪ Preuzmite zdravlje vaše kože u svoje ruke. Jednostavno je, brzo i nije skupo.... A uz to veoma zabavno, kreativno i prema Vašem odabiru mirisnih, etarskih ulja u preparatima - nosi Vaš lični "pečat".

▪ Ono što se na radionici pravi ostaje vama.

▪ Radinica je koncipirana tako da ni onima koji poznaju oblast prirodne kozmetike neće biti dosadno. Naprotiv, nadogradiće svoje znanje i naučiti mnogo toga novog....

Svi ste, dakle, dobrodošli.

▪ Predavač je Jasmina Milovanović, jedan od ukupno 3 registrovanih aromaterapeuta. (U prilogu biografija).

▪ Radionica će se održati u prostorijama Centra OMNIA MEDICA, 11.02.2018  u trajanju od 18-20h., Koče Popovića 7 (bivša Zagrebačka).

▪ Cena radionice je 4.500 dinara na dan događaja a u pretprodaji 3.500 dinara.

▪ Kako bi se posvetili svakom učesniku radionice, broj mesta je ograničen.

▪ Svi zainteresovani svoje učešće mogu potvrditi do petka 09.02.2018 putem maila savetnik@zdravstveniturizam.net ili office@zdravstveniturizam.net ili telefonom: 060/ 74 01 204.

 

Biografija predavača:   Jasmina Milovanović


Podelite sa prijateljima